Kerékpáros Példamutató Országjárás - Szállodai Ajánlásom

Kerékpáros Példamutató Országjárás - Szállodai Ajánlásom
Kerékpáros Példamutató Országjárás - Szállodai Ajánlásom
Kedves Látogatóm!

Bizonyára Te is hallottál róla,
2011. április 4. és 24. között végrehajtottam egy országos akciót.
Ez volt a Kerékpáros Példamutató Országjárás.
20 nap alatt 2.530 km-t tekertem az országban, kb. 150 települést érintettem.

Mindezt önerőből, reklámmentesen, szponzorok nélkül
hajtottam végre, hogy a képviselt CÉLOK legyenek az előtérben!


Kicsit beavatlak a szervezés részleteibe.
20 éjszaka szállást kellett előre lefoglalnom.
Ehhez kitaláltam, hogy felkeresek emailben szállodákat
egy olyan ajánlattal, hogy támogassák a KPO céljait egy éjszaka szállással.

82 emailt küldtem ki - az eredmény a következő lett.
42 hotel rám se hederített, vissza sem írt.
14 hotel visszajelzett, hogy sajnos nincs szobája az adott időpontra.
9 hotel visszaírt, hogy őket ez a dolog nem érdekli.
5 hotel adott egy kedvezményes árat, 8.000 és 27.000 Ft között.
És a végére a JÓ HÍR:
12 hotel azonnal visszaírt, hogy szeretettel várnak, szállással, reggelivel,
és örömmel támogatják a KPO céljait! :)


Csak emlékeztetőül a Kerékpáros Példamutató Országjárás céljai, akcióterve:
  • Rendszeres Testmozgás Hirdetése
  • Gyerekek Egészségre Nevelése
  • Önfejlesztés Felnőtteknek
  • Felhívás a Környezetvédelemre

Erre mondtak IGENT, 12 hotel segített nekem, hogy nemes küldetésemet ki tudjam pihenni.

Ismerd meg ezt a 12 szállodát, nézd meg a weboldalukat,
és HA KIRÁNDULÁST TERVEZEL, AKKOR MENJ HOZZÁJUK,
szívből ajánlom őket, remek emberek, igazi vendégszeretettel!!!


Ezt a narancssárga plakátot megtalálod az alábbi szállodákban,
személyes ajánlásommal és aláírásommal:

KPO FitFive Emléklap
KPO FitFive ZánkaZánka Gyermek és Ifjúsági Centrum
Zánka, Balaton - www.zanka.hu

A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum mintegy 209 hektáros területen a Balaton felvidék természeti és történelmi értékekben gazdag festői környezetében fekszik, kedvelt turisztikai célpontok gyűrűjében, mint a Káli-medence, a Művészetek Völgye, Tihany, Badacsony.
Az Ifjúsági Centrum célközönsége igen széles: gyerekek, fiatalok, családok, szülők, nagyszülők; egyénileg és csoportosan egyaránt. Egyszóval mindenki, aki egy-két vidám hetet szeretne eltölteni a Balaton északi partján.
Az üdülőcentrum, mint Közép-Európa legnagyobb gyermek- és ifjúsági létesítménye különböző kategóriájú szálláshelyekkel várja az üdülni vágyó gyermek- és ifjúsági csoportokat, családokat és baráti társaságokat.
A kétágyas, telefonnal felszerelt hotelszobáktól a 10 ágyas ifjúsági szállásokig terjedően széles választékkal állnak rendelkezésre.


KPO FitFive KardosfaHotel Kardosfa*** Ökoturisztikai és Konferenciaközpont
Zselickisfalud-Kardosfa - www.kardosfa.hu

Kardosfa - a valamikori Esterházy erdészlak, majd vadászház - a Zselici dombvidék 8.300 ha nagyságú vadászterületén, a Zselici Tájvédelmi Körzetben, Kaposvártól 20 km-re található.
A dombvidéki táj rendkívül változatos, az erdő egy összefüggő egységet alkotva szinte a rengeteg érzetét kelti. Ebben a különleges, varázslatos környezetben épült az egykori vadászház bővülésével az új Ökoturisztikai és Konferenciaközpont. A háromcsillagos hotelben kialakításra került 23 db szoba 48 férőhellyel, továbbképzések, konferenciák, állófogadások, szakmai, vállalati és családi rendezvények helyszínéül szolgáló max. 60 fős - modern technikával felszerelt - konferenciaterem, továbbá a szálloda része egy 56 fő befogadására alkalmas étterem is.


KPO FitFive SikondafürdőSikonda Wellness Hotel*** és Fürdő
Komló-Sikonda - www.sikondafurdo.hu

A Mecsek festői völgyében feltörő forrásokra épült exkluzív wellness fürdő és szálloda, Pécstől 18km-re, Komlótól 4km-re helyezkedik el.
38 darab, légkondicionált, káddal / zuhanyzóval felszerelt szoba és apartman a kényelmes pihenés tökéletes helyszíne.
Nem csupán szállást adnak pár éjszakára, hanem a nyugodt pihenés lehetőségét. A 6 medencés termál-, élményfürdőben vár rád egy felpezsdítő találkozás a vízzel. A 450 m2-es Egészségcentrumban nem csupán wellness kezelést adnak, hanem egy minden érzékszervet kielégítő élményt. A Forrás étteremben nem csupán reggeli, ebéd és vacsora kapható, hanem ínycsiklandó kulináris élvezetek.
Legfőbb céljuk mosolyt csalni a vendég arcára, mialatt náluk vendégeskedik és mikor visszagondol a náluk töltött napokra.


KPO FitFive Hotel TiszaHotel*** Tisza Szálló és Gyógyfürdő
Szolnok - www.hoteltisza.hu

A Tisza Szálló és Gyógyfürdő Szolnokon, a Tisza folyó partján parkosított környezetben egy festői szépségű neobarokk épületben található. Az épületet 1928-ban építették, és a munkálatok során 55,6 °C alkáli hidrogén-karbonátos és jódos hévizet találtak, amelyet összetétele alapján kiváló minőségű gyógyvíznek minősítettek.
E termálvízzel biztosítják a szállodai és éttermi részek vízellátását, és a nagyon hatásos fürdőrész üzemeltetését.
Reumatikus, ízületi, nőgyógyászati betegségek, gyomorfájások, fogínybetegségek hatásos kezelési eszköze, a helyszínen rendelő szakorvosok közreműködésével.
A neobarokk stílusú szálloda 33 darab szobája 3 emeleten, és 4-féle kategóriában hivatott a vendégek igényeit minél jobban kielégíteni. A szállodához közvetlenül kapcsolódó gyógyfürdőbe a belépés szállóvendégeknek díjtalan, a szobákban fürdőköpenyt biztosítunk.


A családias hangulatú hotel Gyulán, a Várfürdőtől mindössze 100 m-re található.
21 szobával, lakosztállyal, apartmannal rendelkezik.
A szálloda fekvésének előnye, hogy minden pár perc sétára elérhető: 100 éves cukrászda, Várfürdő, gyulai Vár, gyulai Román Főkonzulátus és számos múzeum és park.
A szállodának hatalmas parkosított kerthelyisége van, ami céges meetingekre, továbbképzésekre, baráti összejövetelekre is alkalmas. Grillezésre, bográcsozásra is van lehetőség, csakúgy, mint napozásra, kosárlabdázásra, ping-pongra is.
Meetingekre, továbbképzésekre, konferenciákra jól felszerelt konferenciatermeket is tudnak biztosítani.
A D-Hotel***-ben a "Fenntartható fejlődés" szellemében a használati melegvíz előállítása, napenergia segítségével történik!


KPO FitFive Hotel PagonyHotel Pagony**** Wellness&Conference
Nyíregyháza - www.hotelpagony.hu

Nyíregyháza közvetlen szomszédságában, tökéletesen nyugodt környezetben, az 55 hektáros Pagony Rekreációs és Szabadidőparkban fekszik.
A szálloda célja, hogy ebben a gyönyörű környezetben megvalósulhasson egy egészségtudatos, természet közeli életmód, mind a passzív, mind az aktív wellness és rekreáció résztvevői számára.
A szálloda 53 darab különböző kategóriájú szobával rendelkezik, melyek között standard, apartman, lakosztály és mozgáskönnyített szoba egyaránt megtalálható.


KPO FitFive Hotel Szent IstvánHotel*** Szent István
Eger - www.hotelszentistvan.hu

A szálloda az Egri Vár fölötti városrészen, 6000m2-es parkosított zöld területen fekszik. Az öt különálló épületben kétágyas pótágyazható szobák, 2, 3, 4 fős apartmanok, valamint egy 130 m2-es luxuslakosztály várja a vendégeket.
Visszautal Eger múltjára a hotel-komplexum alatt húzódó alagútrendszer. A hotel parkjában helyet kapott egy hangulatos kis kápolna, amely remek lehetőséget biztosít romantikus esküvők, koncertek, hangversenyek lebonyolítására. Az étteremmel és wellness részleggel egy épületben található 120 fős konferenciaterem rendkívül alkalmas vállalati rendezvények, tréningek, találkozók, ünnepségek, bálok és lagzik megrendezésére.
Az étterem pazar étel,- és italválasztékával csalogat, a wellness egység pedig a sportolni vagy ellazulni vágyóknak kínál programot.


KPO FitFive Hotel MedvesHotel** Medves
Salgótarján-Salgóbánya - www.medves.hu

A Hotel Medves egy teljesen egyedi szálloda, melynek párját máshol nem találhatjuk meg. Nem a legnagyobb, nem a legszebb, nem a legújabb, mégis olyasmit képes nyújtani, amit kevesek. Hangulatot!
A Medves Hangulatszálló rendelkezik nagyon sok olyan szolgáltatással, amivel a drága négy csillagos szállodák, ám mindezt kétcsillagos általános minőségben nyújtja. Tisztán, élvezhetően, mindenféle exkluzív sallang nélkül.
A Medvesben nagyon barátságos személyzetet és alaposan kellemes kiszolgálást talál a vendég, s egy olyan egyedi atmoszférát, mely felejthetetlenné teszi az itt töltött napokat. Biztosítank mindent, ami a jó hangulathoz kell!


KPO FitFive Öreg-tó Club HotelÖreg-tó Club Hotel**
Tata - www.oregtohotel.hu

A családias hangulatú szálloda a tatai Öreg-tó partjától 300 méterre, gyönyörű természeti környezetben fekszik. 3 hektáros parkjával idilli helyszínt teremt a pihenésre. Tata város történelmi-kulturális nevezetességei, illetve a szálloda sport-és szabadidős kínálata színes programlehetőséggel szolgál az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeknek.
A szállodai részben 45 fő elhelyezésére van lehetőség, 1-2-3 ágyas szobákban, illetve apartmanokban. 190 férőhelyes ifjúsági szállásunkon kényelmes 2-3-4-6 ágyas szobákkal várják a gyermekek, az ifjúsági, a sportolók csoportjait.


KPO FitFive Hotel SopronHotel**** Sopron
Sopron - www.hotelsopron.hu

A Hotel Sopron 10 percnyire fekszik az osztrák-magyar határtól és csupán néhány lépésnyire a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron történelmi magjára.
A hangulatos szálloda rendkívül kedvező ajánlatokkal, gazdag programkínálattal várja vendégeit. A teljes kikapcsolódáshoz, relaxációhoz különböző wellness kezeléseket, masszázsokat ajánlanak. A Hotel Sopron alapértéknek tekinti a környezetvédelem ügye iránti elkötelezettséget is.
100 db kényelmes, barátságos szobával rendelkezik, melyek nagy része légkondicionált, és panorámás erkéllyel rendelkezik.


KPO FitFive Hotel ClaudiusHotel**** Claudius
Szombathely - www.claudiushotel.hu

A 2000 éve rómaiak által alapított Szombathelyen várja vendégeit a Hotel Claudius.
A szálloda a város legszebb zöldövezeti részén fekszik, gyönyörű kilátást biztosítva a festői környezetű Csónakázó-tóra. A 2004-ben felújított épület közvetlen környezete számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt az ide látogatóknak. Ilyen például a városi élményfürdő, az egész évben nyitva tartó fedett uszoda vagy a gyermekek kedvence, az Európa egyik legnagyobb játszótér komplexumának tekintett Kalandváros.
A Hotel Claudius 97 szobával várja az utazókat, melyek mindegyike légkondicionált, hozzájuk külön erkély, valamint fürdőszoba tartozik.
200 főt befogadni képes légkondicionált és technikailag felszerelt rendezvényterem, valamint 4 különböző méretű szekcióterem kiváló helyszínt biztosít nagyobb konferenciáknak, esküvők és bálok lebonyolításának, valamint kisebb családi vagy baráti összejövetelek szervezésének.


KPO FitFive Hotel Karos SpaHotel Karos Spa**** Superior
Zalakaros - www.karos-spa.hu

A Hotel Karos Spa édenkerti környezetben fekszik, 400 m-re Zalakaros központjától. A ****superior besorolású szálloda a luxus, komfort és egyediség minden igényét kielégíti. A 221 szoba felszereltsége és esztétikai megjelenése is híven tükrözi a ****superior által sugallt színvonalat és minőséget.
A vendégek a kikapcsolódást és az igazi "Spa" - érzést a 4000 m2-en elhelyezkedő Harmónia Spa wellness részlegen és a Spa Uszoda- és Szaunavilágban ismerhetik meg, ahol egy valóságos római kori időutazáson vehetnek részt.
A "wellness" életmód szerves részét képezi a helyes táplálkozás, ami nem zárja ki a hagyományos ízek élvezetét. A magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel a szállodánk Éden éttermében, a Cafe Bar-ban, a Hajóbárban és nyári napokon a Grillkertben ismerkedhetnek meg.
A vendégek zavartalan és élményekben gazdag pihenéséhez a szálloda magasan képzett és vendégszerető személyzete is hozzájárul.
A többi éjszakámat kollégiumokban töltöttem,
ami korántsem volt olyan kényelmes, de pozitívan gondolkozom:
legalább megmutattam a kollégistáknak, hogy ki vagyok és mit képviselek.
HAJRÁ, FIATALOK!!! :D


SUBPAGES
1
Kerékpáros Példamutató Országjárás - Záró Gondolatok Összefoglalás
2
Kerékpáros Példamutató Országjárás - Teljesítmény Összefoglalás
3
Kerékpáros Példamutató Országjárás - Gyakran Ismételt Kérdések
4
Ez az egész túra tulajdonképpen 5 dologról szól: a légzésről, a vízivásról, a táplálkozásról, a rendszeres mozgásról és a pozitív gondolkodásról! 300.000 lélegzetvétel, 100 liter vízfogyasztás, 100.000 kcal kalóriafogyasztás, 1.000.000 pedálfordulat, KITARTÁS
5
Április 4-én indulok Zánkáról, tekerek 2.500 km-t az országban, 80 nagyobb településen fogok megállni, majd április 24-én érkezek vissza Zánkára. A részletes útvonaltervet itt találod!
6
Az üres szavak ideje lejárt! Pontosan összefoglaltam, MIT, MIÉRT és HOGYAN tegyél meg Te is, hogy példamutató legyél! Ha pedig már eleve példamutató vagy (az alábbi akciótervek szerint), akkor kérlek jelentkezz! Alkossunk egy országos hálózatot és mutassuk meg a többieknek az Erőnket!
7
KPO Akcióterv - Rendszeres Testmozgás Hirdetése: 21 okot adok neked, hogy miért érdemes MINDEN NAP mozogni!
8
KPO Akcióterv - Gyerekek Egészségre Nevelése: mutatok egy módot, hogy a gyerek VALÓBAN megértse a lényeget!
9
KPO Akcióterv - Önfejlesztés Felnőtteknek: ismerd meg az önfejlesztő módszereket, melyek célja a SIKERESSÉG!
10
KPO Akcióterv - Felhívás a Környezetvédelemre: két rövid listát továbbítok, melyekkel TEHETSZ a környezetedért!
11
Amennyiben Te egy ilyen példamutató ember vagy, akkor kérlek, írj nekem egy rövid bemutatkozást! Alkossunk egy országos hálózatot, és segítsük egymás küldetését!
12
Nyerd meg az 5.000 FitFive Online Kézikönyv egyikét! Csak egy felmérést kell kitöltened és már részt is veszel a sorsoláson!
13
Hogyan készültem fel a 2500 km-es tekerésre, és hogyan osztom be az erőmet nap mint nap? Olvasd el, melyik FitFive edzésterveket használtam és használom ehhez az aktivitáshoz.
14
A Kerékpáros Példamutató Országjárás egy hosszú távú sportteljesítmény, ezért alapvető a megfelelően időzített és előre megtervezett táplálkozási terv. Összefoglaltam neked minden szükséges információt, biztos vagyok benne, hogy érdekesnek és hasznosnak fogod találni!
15
Ki is FitFive Marco? Nem sztár és nem celeb - csak egy lelkes szakember, aki a Te sikeredért is dolgozik. Olvass róla bővebben itt!
16
Ismerd meg a FitFive Egészség és Fitnesz Rendszert, amit egy teljes körű önfejlesztő és testfejlesztő rendszerként használhatsz!
17
Kerékpáros Példamutató Országjárás - Szállodai Ajánlásom
HAJRÁ, FitFive Marco!!!
Jókívánságok, vélemények,
hozzászólások a nyitólapon.
Írj nekem Te is, köszönöm!!!
Klikk ide >>>
KPO Blog Banner